Företag i samverkan


Uterumsexperter med kunden i centrum

Den 3 oktober samlades ett 15-tal personer till en Broab-träff i Forserum för att se Expoduls produktion av uterum. Det var tydligt att de satsar på att sätta kunden i fokus genom digitala verktyg där man kan designa sitt uterum och specialanpassa de flesta detaljerna.
– Det som utmärker vårt företag mot konkurrenterna är vår flexibilitet och hur enkelt det är för kunden att montera uterummet, sa företagets vd Tommy Thyselius.

Från starten 1975 till idag är det en detalj som genomsyrat hela verksamheten. Det är aluminiumprofilen. Företaget började sin bana med produktställ utav aluminiumprofiler och sedan gick man med tiden vidare till att fokusera på uterum. Idag levererar de allt ifrån stora fristående inglasade rum som ofta används till pooler för att förlänga säsongen till små inglasade alkover.

Ett stort arbete som nu börjar bli färdigt och som gruppen fick presenterat är en digital 3D-uterumsguide. Där kan man ladda upp ett foto på sitt eget hus och designa sitt uterum och sedan få det visuellt presenterat som om det redan vore färdigbyggt. Mycket imponerande och det kommer verkligen bli något som kommer stärka företaget.

Anpassat efter kundens krav 

Tommy Thyselius berättade också att de satsar på att deras uterum ska vara så energieffektiva som möjligt och kan numera leverera stommar av speciell modell med mycket lågt energivärde. Varje uterum är dessutom unikt och produceras vart och ett för sig. Precis så som kunden beställt det.

– För oss är det viktigt att allt ska vara lättmonterat och överskådligt presenterat, sa Tommy Thyselius.

Efter uppskattad vinstdragning blev det förtäring och alla deltagarna fick presentera sina olika verksamheter. Daniel Stråle som arbetar som OM-ledare berättade om sin långa erfarenhet av att arbeta i olika kulturer som han gärna delar med sig till företag. Till slut tack från alla deltagarna till Tommy, Inger och Alexander på Expodul för en mycket informativ och intressant träff.

 

Ordspråksboken 24:3

Med vishet byggs huset,

insikt ger det stadga,

genom kunskap fylls rummen

med vackra och dyrbara ting.

 

Text och foto: Tommy Nilsson, TONI Trading

Träff på Circular Centre

BROAB-träff på Circular Centre i Jönköping - 26 november kl 11:30
Det började för tre år sedan med två konkurrenter som ”flyttade ihop” och delade kontor, sen kom en till och så ytterligare en. Samarbetet ledde ganska omgående till bildningen av ”Hållbarhetsteamet” och hållbarhetsnätverket ”CSR Småland” och nu senast det sociala företaget Circular Centre.

Läs mer om träffen och anmäl dig här
BROAB Företagsgrupp | Ärtstigen 4 | 561 51 Huskvarna | Telefon: 036 – 13 95 95 | Mobil: 0708-80 45 50 | info@broab.nu
Publiceringsverktyg: KEYnet - Informationscentralen