Företag i samverkan

Excelent träff på Axelent

BROABs företagsträff på Axelent den 26 januari 2015 samlade ca 30 personer där vi fick kaffe och semla som en god start på träffen.
 
Vid presentationen berättade VD Mats Hilding att familjeföretaget lever på sin snabbhet och leveranssäkerhet och idag har företaget 83 anställda och en omsättning på 248 miljoner. Axelent säljer egenutvecklade produkter inom Maskinskydd, Industriväggar, Rasskydd och Egendomsskydd till ett 50-tal länder.
 
Mats Hilding delade in oss i tre grupper och vi fick en initierad guidning även av produktutvecklare Johan Axelsson och fabrikschef Carl-Johan Magnusson som visade oss både produktion, lager och kontoret där ett 25-tal språk talas. Logistiken är imponerande där transporter sker dygnet runt av transportföretag med egenkontroll.  Axelent har även en snabbhetsgaranti att lämna offert inom 4 timmar och leverans samma dag vid order innan kl. 14.00
 
Under tiden som vi avnjöt en god smörgåstårta fick vi lyssna till Mats Hilding som berättade den intressanta bakgrunden till Axelents snabba expansion.
Under 2015 firas 25-årsjubileum och du kan läsa mer om ”sagan” om Axelent på www.axelent.se.
 
Ett särskilt tack till Axelent för den fint genomförda träffen
 
Fotograf Joel Dittmer på Studio Dittmer
 

Svensson & Linnér

En faschinerande resa som började med tillverkning av vagnshjul åt bönder med Rörviks hjulfabrik som är ursprunget till Svensson & Linnér som idag tillverkar bl. a stomtillverkning för moderna fåtöljer till IKEA mfl. Företaget har 35 anställda och omsätter ca 40 miljoner.

Läs mer om träffen
BROAB Företagsgrupp | Ärtstigen 4 | 561 51 Huskvarna | Telefon: 036 – 13 95 95 | Mobil: 0708-80 45 50 | info@broab.nu
Publiceringsverktyg: KEYnet - Informationscentralen